Visueel op maat

Voor wie:

Je bent op zoek naar uitgebreider advies waarin meerdere mogelijkheden van een ruimte naast elkaar worden gezet, waarbij visuele ondersteuning je helpt de juiste keuze te maken.

Wat krijg je?

Door naast een plattegrond het ontwerp ook met 3D-aanzichten uit te voeren, krijg je een compleet beeld van de ruimte, hoogte van meubels en effecten van kleuren. Je krijgt voldoende inspiratie om de ruimte mooi in te richten, de juiste kleuren toe te passen en je weet waarop je moet letten bij de aanschaf van meubels en accessoires.

Je ontvangt:

  • Een inrichtingsontwerp, vertaald in een moodboard
  • Twee plattegronden met indeling op schaal
  • Tussentijds overleg waarbij ik het moodboard en de twee plattegronden aan je presenteer
  • Uitwerking van één van die plattegronden tot een definitieve plattegrond
  • 3D-ontwerp van de definitieve plattegrond, zodat je kunt ervaren hoe de ruimte er in het echt uit kan komen te zien
  • Een eindpresentatie van het ontwerp en stijladvies
  • Een stijlboekje met daarin het uitgebreide advies, een moodboard, sfeervoorstel van de (nieuwe) meubels en armaturen en een kleurenplan en materiaalvoorstel voorzien van stalen

Op zoek naar meer?

Is je woonvraag uitgebreider of wil je meer maatwerk? Kijk dan bij ‘Inspirada Lichtadvies’ of ‘Inspirada Alles is Mogelijk’

 

Inspirada Lichtadvies

Een op maat gemaakt lichtadvies waarmee een elektricien meteen aan de slag kan.

Inspirada Alles is Mogelijk

Voor meer of juist minder advies dan in de standaardpakketten.

Hoe werkt Inspirada Interior Design?

Bij het maken van een ontwerp voor jouw huis staat jouw leven natuurlijk centraal. Daarom kom ik persoonlijk bij je langs of maken we een skype-afspraak om jouw wensen te bespreken. Dit kan ook ’s avonds of in het weekend!

Tijdens het gesprek komt jouw woonvraagstuk natuurlijk uitvoerig aan bod. Verder bespreken we wat jou inspireert en waarvan jij energie of rust krijgt. Ik maak dan de verbinding tussen jou en je huis door die dingen terug te laten komen in het inrichtings- of lichtplan voor jouw huis. Mijn ontwerp weerspiegelt jouw persoonlijkheid. Dat is de kracht van Inspirada!