Samen interieurkeuzes maken tijdens een interieuradvies aan huis

Loop je vast bij het maken van keuzes voor je interieur? Heb je veel verschillende ideeën of heeft je partner een andere kijk en wens voor het huis? Een frisse blik van een interieurprofessional helpt je dan verder. Samen bekijken we de mogelijkheden die bij jou en je huis passen. Ik help beslissingen maken. Zodat je vol vetrouwen weer verder kunt met het inrichten van je huis.

Enkele Interieurvragen waar dit advies perfect voor is:

“Je wil meer sfeer creëren maar weet je niet helemaal hoe je dat kan aanpakken.”

“Je hebt zelf al een aantal ideeën voor de inrichting maar komt er niet helemaal uit.”

“Je wilt meer kleur en vind je het lastig om te kiezen of bent bang om het verkeerde te kiezen?”

Kortom je bent op zoek naar een professionele sparringspartner die je met mondelinge tips en advies helpt bij het maken van de juiste keuzes voor je huis.

3 uur mondeling stylingadvies 

Ik kijk met een frisse blik naar jouw interieurvragen. Door het huiswerk en de intake weet ik al meer over jou en de verschillende keuzes die je wilt maken. Tijdens dit interieur advies bij jou thuis ga ik heel practisch te werk. We maken een nieuwe indeling en schuiven al met meubels. Of ik laat je aan de hand van grote kleurstalen zien wat een nieuwe kleur bij de bank kan doen.

Werkwijze mondeling stylingadvies

Ter voorbereiding van het advies bij jou hebben we eerst een telefonische intake van max 30 minuten. Tijdens dit gesprek bespreken we jouw vragen zodat ik voorbereid ben op onze afspraak bij jullie thuis en we meteen van start kunnen. 

Tijdens de 2.5 uur bij jou thuis ga ik heel handson te werk. Ik neem kleurenwaaiers, stoffen en andere materialen mee aan de hand van jouw vragen in het ingevulde huiswerk. Zo zie je meteen het effect van een nieuwe kleur op de bank. En natuurlijk neem ik ook een extra lange centimeter waarmee je inzicht krijgt in de grote van bijvoorbeeld een nieuw vloerkleed.

Het is een mondeling advies. Desgewenst kan ik je een digitale samenvatting sturen van het gegeven advies zodat je alles nog een rustig kunt nalezen of erbij pakken als je in stappen het advies gaat toepassen.

 

Prijs voor 3 uur interieuradvies

Tarief: €447,- inclusief btw voor 30 minuten voorbereiding en 2.5 uur mondeling advies bij jou thuis.

Tijdens de 3 uur interieuradvies kunnen we goed ingaan op al je vragen. Ik maak een snelle indelingsschets en geef je advies over de beste indeling, de kleurtoepassing in je huis of de verlichting. Vaak schuiven we meteen met de meubels zodat je direct resultaat ziet. Wanneer je meer vragen hebt dan mogelijk is in 1 sessie kunnen we natuurlijk altijd een vervolgafspraak maken.

*Wil je na afloop een samenvatting van het advies waarin ik alle besproken punten opneem en ook nog wat extra leuke tips meegeef? Dat kan natuurlijk! Dit heeft een meerprijs van €95,- inclusief btw.

Wil je hierna tóch een uitgebreider schriftelijk voorstel krijgen of overstappen naar een Basis op Maat advies? Dat is natuurlijk mogelijk! Vraag naar de mogelijkheden.

Bonus: 10% korting op alle andere diensten en producten van Inspirada Interior Design (1 jaar geldig)

Zo haal je het meest uit het adviesgesprek!

  • Maak vast een plattegrond van de ruimte– bij voorkeur op schaal 1:50 of de verkoopbrochure en stuur me die vast in PDF. 
  • Met een overzicht met al je woonwensen kunnen we inschatten waar je prioriteiten liggen
  • Verzamel enkele afbeeldingen van interieurs, kleuren en materialen die je inspireren via bijvoorbeeld Pinterest
  • Maak foto’s van dingen /meubels die je echt frustreren in de ruimte die je wil aanpakken
  • Maak ook foto’s van wat je juist wel bevalt in huis of wat je mee neemt naar je nieuwe huis
  • Bepaal welke woontijdschriften jou aanspreken. Hierdoor weten we snel jouw stijl en woonsfeer te bepalen
  • Maak een overzicht van de meubels die je wilt houden en welke vervangen of eventueel opgeknapt kunnen worden