Interieuradvies aan Huis

Voor wie:

Je hebt een hele concrete interieurvraag en wilt mondeling advies van een interieurprofessional zodat je snel weer verder kunt met het inrichten van je huis.

Interieurvragen waar dit advies perfect voor is:

“Je wil meer sfeer creëren maar weet je niet helemaal hoe je dat kan aanpakken.”

“Je hebt zelf al een aantal ideeën voor de inrichting maar komt er niet helemaal uit.”

“Je wilt meer kleur en vind je het lastig om te kiezen of bent bang om het verkeerde te kiezen?”

Kortom je wil een sparringspartner die je met mondelinge tips en advies helpt bij het maken van de juiste keuzes voor je huis.

Wat krijg je?

Tijdens 3 uur ga ik in op al je vragen die jij hebt voor je interieur. Na dit gesprek weet jij precies welke vervolgstappen je kunt maken met je interieur.

Werkwijze

Ter voorbereiding van het advies bij jou hebben we eerst een telefonische intake. Tijdens dit gesprek bespreken we jouw vragen zodat ik voorbereid ben op onze afspraak bij jullie thuis. Na deze intake ontvang ik graag jouw huiswerk en zal ik nog max 30 minuten spenderen ter voorbereiding op het advies aan huis.

Tijdens de 2.5 uur bij jou thuis ga ik heel handson te werk. Ik neem kleurenwaaiers, stoffen en andere materialen mee aan de hand van jouw vragen in het ingevulde huiswerk. Zo zie je meteen het effect van een nieuwe kleur op de bank. En natuurlijk neem ik ook een extra lange centimeter waarmee je inzicht krijgt in de grote van bijvoorbeeld een nieuw vloerkleed.

 

Prijs

Tarief: €447,- inclusief btw voor 30 minuten voorbereiding en 2.5 uur mondeling advies bij jou thuis.

Tijdens de 2.5 uur in jouw huis kunnen we goed ingaan op al je vragen. Ik maak een snelle indelingsschets en geef je advies over de beste indeling, de kleurtoepassing in je huis of de verlichting. Vaak schuiven we meteen met de meubels zodat je direct resultaat ziet. Wanneer je meer vragen hebt dan mogelijk is in 1 sessie kunnen we natuurlijk altijd een vervolgafspraak maken.

*Wil je na afloop een samenvatting van het advies waarin ik alle besproken punten opneem en ook nog wat extra leuke tips meegeef? Dat kan natuurlijk! Dit heeft een meerprijs van €95,- inclusief btw.

Wil je hierna tóch een uitgebreider schriftelijk voorstel krijgen of overstappen naar een Basis op Maat advies? Dat is natuurlijk mogelijk! Vraag naar de mogelijkheden.

Bonus: 10% korting op alle andere diensten en producten van Inspirada Interior Design (1 jaar geldig)

Zo haal je het meest uit je kennismakingsgesprek!

  • Heb je een bouwtekening of verkoopbrochure met de afmetingen van de ruimte? Super! Heb je die niet? Maak dan vast een plattegrond – bij voorkeur op schaal 1:50 en stuur me die vast in PDF. Als er geen gemaatvoerde plattegrond beschikbaar is bestaat de mogelijkheid een afspraak op locatie te plannen voor een inmeting. Prijs op aanvraag.
  • Maak een overzicht met al je woonwensen zodat we kunnen inschatten waar je prioriteiten liggen
  • Verzamel zo veel mogelijk afbeeldingen van interieurs, kleuren en materialen die je inspireren via bijvoorbeeld Pinterest
  • Maak foto’s van dingen /meubels die je echt frustreren in de ruimte die je wil aanpakken
  • Maak ook foto’s van wat je juist wel bevalt in huis of wat je mee neemt naar je nieuwe huis
  • Bepaal welke woontijdschriften jou aanspreken. Hierdoor weten we snel jouw stijl en woonsfeer te bepalen
  • Maak een overzicht van de meubels die je wilt houden en welke vervangen of eventueel opgeknapt kunnen worden
  • Verzamel vast stalen of foto’s van de vloer of keuken
  • En niet te vergeten, denk vast na over het budget dat je wilt investeren Zo kan ik ook binnen dit budget mijn advies geven en kun je meteen aan de slag