Al een tijdje wilden wij onze garage bij de keuken trekken om er een heerlijke woonkeuken van te maken. Extra ruimte, licht en meer kookruimte waren onze wensen. En als het even kan ook een bijkeuken. Maar hoe moest het eruit komen te zien en waar moesten we allemaal aan denken? 

Lorijn heeft ons hier geweldig bij geholpen. Ze is op de hoogte van de laatste trends, heeft goede contacten met de juiste mensen en weet waar je het beste je producten kunt kopen (vaak ook met korting via haar).

Maar het belangrijkste was dat ze zo goed aanvoelde wat wij mooi vonden en een ontwerp maakte waar wij meteen heel enthousiast van werden. Ze dacht ook aan elementen waar wij helemaal niet bij hadden stil gestaan. De (bij)keuken past helemaal bij ons en we zijn er ontzettend blij mee.  

Cindy van Liempdt  

Via Instagram won ik 3 uur interieuradvies van Lorijn. En wat was dat een geweldig leuke en vooral nuttige ervaring. Zo’n 6 jaar geleden zijn wij in onze jaren 30 woning gaan wonen. We hebben toen flink verbouwd maar er zijn nog steeds dingen niet af, mede omdat we twijfelen over sommige keuzes.

Al deze twijfels heb ik met Lorijn kunnen bespreken. Door haar kennis en kunde heeft zij mij tot nieuwe inzichten gebracht, welke het maken van een keuze weer wat vereenvoudigd heeft.

Daarbij hebben wij 2 jonge kinderen die nog graag beneden spelen. Hierdoor hebben we behoorlijk wat speelgoed in de woonkamer. We hebben niet veel opbergruimte, dus het kinderhoekje oogt rommelig.

Lorijn heeft heel goed meegedacht en een mooie en betaalbare oplossing laten zien. Ze ging hierbij heel hands-on te werk.

Ze pakte er van alles bij om bepaalde effecten goed te kunnen laten zien. Bijvoorbeeld een extra plank in de keuken, moet deze wit of in de kleur van de eikenvloer? Lorijn pakt dan de eiken-borrelplank en houdt die tegen de muur. En dan zie je het meteen! Dat moet het worden!

Dank je wel Lorijn, je hebt ons echt goed geholpen. 

Gouwke Quadekker, BBL.News

Lorijn heeft mij begeleid tijdens mijn verbouwing en wat ben ik blij dat ik na ons eerste uurtje samen nog een paar uur bijgeboekt heb.

Lorijn denkt met je mee, laat je compleet in je waarde in jouw keuzes en gevoel voor kleur en inrichting. Dankbaar voor het meedenken in mijn proces. Nog dankbaarder was ik nadat ik haar belde toen de schilder de kleur “niet kon vinden”. Hoe dan??? Lorijn bleef rustig en ondanks dat de aannemer mij compleet wilde laten overstappen naar hele andere kleuren kon ik niet anders dan mijn gevoel volgen en toch bij het uitgezochte kleurenplan blijven.

Altijd bereikbaar voor vragen! Als ik haar nodig had dan was ze er voor me om mij te adviseren. Dát was GOUD waard.

Waarom? Je komt in een twijfel terecht, het duurde lang tussen uitzoeken en het schilderen en dat nam nogal wat twijfels mee en hoe fijn is het dan dat je iemand hebt op de achtergrond die je stijl en wensen kent. Die weet waar ze het over heeft en die ook nog eens een psychologie achtergrond heeft en dus rustig blijft in jouw verhuis-stress Het helpen beslissingen te nemen, knopen doorhakken en de voor jouw mooiste keuzes maken.

Ik raad iedereen aan een kleuradvies aan huis te doen bij haar. Ze ziet dingen die jij en ik niet zien en geeft je een passend en echt goed en eerlijk advies.

Astrid Spruit