Interieuradvies online strippenkaart

Of je nou gaat verbouwen of een kamer in huis wilt aanpakken. Soms heb je al een aantal ideeën voor je interieur en wil je gewoon even sparren met een interieurprofessional voordat je de definitieve keuze maakt. Tijdens een interieur adviesgesprek kan ik je dan snel verder helpen, zodat je weet dat je de juiste beslissing maakt.

Hierbij kun je denken aan een korte vraag over je interieur, even sparren over de kleur die je de muur kan geven, of een kort advies voor de nieuwe lichtpunten? Dan heb je niet meteen een heel pakket nodig maar gewoon een beetje extra inspiratie. Gebruik dan één of meerdere strippen van je strippenkaart zodat je vraag meteen beantwoord wordt en jij weer verder kan met het inrichten van je huis. Neem contact met mij op, in 60 minuten kan ik heel veel voor je betekenen.

 

Interieuradvies online strippenkaart

Of je nou gaat verbouwen of een kamer in huis wilt aanpakken. Soms heb je al een aantal ideeën voor je interieur en wil je gewoon even sparren met een interieurprofessional voordat je de definitieve keuze maakt. Tijdens een interieur adviesgesprek kan ik je dan snel verder helpen, zodat je weet dat je de juiste beslissing maakt.

Hierbij kun je denken aan een korte vraag over je interieur, even sparren over de kleur die je de muur kan geven, of een kort advies voor de nieuwe lichtpunten? Dan heb je niet meteen een heel pakket nodig maar gewoon een beetje extra inspiratie. Gebruik dan één of meerdere strippen van je strippenkaart zodat je vraag meteen beantwoord wordt en jij weer verder kan met het inrichten van je huis. Neem contact met mij op, in 60 minuten kan ik heel veel voor je betekenen.

 

Snel praktisch advies op maat

Iedere strip staat voor 30 minuten interieuradvies; per mail, telefonisch of via online. Kies voor in totaal 1, 3, of 5 uur praktisch interieuradvies van Inspirada Interior Design. Tijdens een verbouwing moet je vaak op verschillende momenten belangrijke beslissingen nemen voor je huis. En de verkeerde kan dan een verspilling van de investering zijn. Even overleggen met een interieurprofessional kan je dan snel verder helpen, zodat je weet dat je de juiste beslissing maakt. Hierbij kun je denken aan een korte vraag over je interieur, even sparren over de kleur die je de muur kan geven, of een kort advies voor de nieuwe lichtpunten? Gebruik dan één of meerdere strippen en schakel mijn interieuradvies in.

 

Strippenkaarten

Wij hebben drie handige strippenkaarten. Iedere strip staat voor 30 minuten interieuradvies; per mail, telefonisch of via online. Kies voor in totaal 1, 3, of 5 uur praktisch interieuradvies van Inspirada Interior Design.

 

Veel gestelde vragen

Hoe werkt dat precies, zo’n interieuradvies strippenkaart?

Ik wil graag een Inspirada interieuradvies strippenkaart. Waar koop ik die?

Neem contact met ons op om een strippenkaart te kopen.

Hoe lang is een Inspirada interieuradvies strippenkaart geldig?

De strippenkaart is maximaal één jaar geldig.

Wat kun je voor mij doen met één strip?

In één uur kunnen we best veel bespreken maar raad ik je aan om op één onderwerp te focussen. Bijvoorbeeld de een schetsindeling van een kamer zodat je weet waar je gaat zitten en wat de afmetingen van de nieuwe meubels moeten worden. Mail mij je vraag en ik kijk hoe lang we daarvoor nodig hebben.

Wanneer kan je mijn vraag beantwoorden?

Als je mij op werkdagen een mail stuurt, dan probeer ik deze binnen 48 uur te beantwoorden? We kunnen in overleg ook in het weekend jouw vraag bespreken.

Hoe houd je de tijd bij die je aan mij besteedt?

Ik hou een minuten en uren registratie bij. Als je strippenkaart bijna op is, dan krijg je een berichtje van mij.

Krijg ik mijn geld terug als de strippenkaart verlopen is?

Sorry, helaas is restitutie van openstaande strippen niet mogelijk

Mijn huis is af maar ik heb nog strippen over, kan ik mijn strippen doorgeven aan iemand anders?

Ja, dat kan. De strippenkaart blijft altijd maximaal één jaar geldig.

Hoeveel strippen moet ik in één keer afnemen?

Dat hangt helemaal af van jouw interieurvraag. Iedere strip staat voor 30 minuten interieuradvies.