Een ontwerp dat jouw persoonlijkheid weerspiegelt…

Jaren 30 woning krijgt uitbouw – Bussum

Inspirada liet met een Visueel op Maat ontwerp de mogelijkheden voor deze uitbouw zien.

 

  • Inspirada werd benaderd in de voorbereidende fase voor een grote uitbouw in Bussum. Aan deze hoekwoning uit de jaren 30 kon maar liefst 4.5 meter gebouwd worden. Maar kon dit ook binnen het gewenste budget?
  • Naast meerdere indelingsontwerpen werd het plan in 3D weergegeven. Ook het kleurenplan, lichtplan en meubelplan werd door Inspirada ontworpen. Hiermee hebben de bewoners bewust keuzes maken en de bouw gerealiseerd.
  • Inspiratiebron: Petra en Stephan hebben een voorliefde voor het strand en wilden de kleuren en gevoel van de zee terug laten komen in het interieur in indeling en kleurgebruik. Eigenlijk wilden ze altijd als ze thuis waren weer terug naar het strand.
  • Er is een nieuw huis ontstaan dat ruimte en rust uitstraalt. De zitkamer en eetkamer zijn heerlijk licht geworden. Op de plek van de oude (open) keuken is nu de bijkeuken weggewerkt met plek voor wasmachines en racefiets. En voor de kinderen is een fijne speelkamer gecreëerd. We hebben het ruimtelijke strandgevoel in huis gehaald.

Stylingtips van Inspirada:

  • Een interieurontwerper helpt je de mogelijkheden van een ruimte te laten zien. Door hier vooraf helderheid in te hebben kun je kiezen voor het ontwerp dat binnen jouw budget past.
  • Breng goed in kaart welke afwijkende elementen (zoals een fiets) in het interieurplan moeten worden meegenomen. Door dit vooraf in te tekenen kun je hier met bijvoorbeeld de draairichting van de deuren rekening houden.