Een ontwerp dat jouw persoonlijkheid weerspiegelt…

Keuken metamorfose – Naarden

 Deze woonkeuken van Cindy en Mattijs met een kingsize kookeiland ontstond door de aangrenzende garage door te breken.

  • Een Basis interieuradvies van Inspirada liet zien wat de mogelijkheden waren zodat binnen budget deze keuken verbouwd kon worden.
  • De woonwens was heel breed. Allereerst wilden de bewoners de garage te betrekken bij de keuken. De bestaande hoge keukenkasten konden behouden worden. Ze wilden aan het kookeiland voldoende extra werkplek voor thuiswerken maken. Ook wilden ze een kleine bijkeuken met extra entree en voldoende extra opbergruimte. 
  • Inspiratiebron voor dit kleuradvies: karaktervolle kleurcontrasten waarmee de verbinding wordt gemaakt tussen het bestaande wit en zwart van de keukenkasten en aanrecht en de meer warmere taupe tinten in de eetkamer en zitkamer. Glanzende oppervlakken in wit en zwart worden gecontrasteerd met meer aardse groene en bruine kleuren en materialen.
  • Door de muur naar de garage door te breken ontstond de ruimte voor een heel groot kookeiland. Het draaien van de bestaande kastenwand zorgde ervoor dat de bijkeuken kon ontstaan. Met een schuifdeur wordt deze eenvoudig gescheiden van de rest van de keuken.

interieur ontwerp kookeiland keuken basis op maat
styling keuken kleuradvies basis op maat
kookeiland basis op maat groene muren styling
kleuradvies styling verbouwing keuken
kookeiland keuken verbouwing garage - kleuradvies
garage verbouwing keuken schuifdeur
bijkeuken  maatwerk kastenwand
definitief interieur ontwerp - keukenverbouwing - naarden
moodboard basis op maat
kleuradvies basis op maat

Stylingtips van Inspirada:

Door de nieuwe kleur door te laten lopen tussen een bestaande en nieuwe ruimte ontstaat een eenheid. Het oogt rustig – alsof de ruimte er altijd al was. Detail; De kleuren komen ook terug in de tegels in het nieuwe gedeelte.

bepaal of er bestaande keukenelementen zoals een afzuigkap en kastenwand hergebruikt kunnen worden. Hier zijn zowel de afzuigkap als de hoge witte kastenwand in het ontwerp meegenomen en hergebruikt.