Een ontwerp dat jouw persoonlijkheid weerspiegelt…

Interieuradvies Villa in Huizen

  • Voor deze prachtige villa in Huizen mocht Inspirada het interieurontwerp, bestaande uit indeling, kleuradvies en shoppinglist, voor de begane grond ontwerpen.
  • De woning heeft een royale zitkamer en eetkamer met veel raampartijen die uitzicht bieden op de grote tuin.
  • Het toepassen van de juiste kleurcombinaties vonden deze bewoners een uitdaging waar ze mij voor inschakelden. De zware, champagne kleurige raamdecoratie zou behouden blijven. Door deze kleurstelling in combinatie met voorliefde voor neutrale grijzen die in enkele meubels al aanwezig waren, zochten de bewoners kleuradvies voor de muren en kozijnen maar ook de rest van het meubilair en aankleding. 
  • Ik heb voor de verschillende kamers een moodboard gemaakt dat richting geeft aan kleur, materiaal en vormgeving. Door dezelfde neutrale grijze hoofdkleur op de muren toe te passen ontstaat eenheid tussen de verschillende kamers. Het biedt ook ruimte voor een verschillend kleurgebruik in de steun- en accentkleuren die in overige meubels, vloerkleed en assecoires zodat iedere kamer een eigen karakter krijgt.  Het sfeerbeeld geeft aan hoe de verschillende inrichtingselementen bij elkaar komen en kan samen met de shoppinglist gebruikt worden om de meubels uit te zoeken.
definitief ontwerp - indeling - maatwerk advies
voorlopig onwerp - indeling - maatwerk
indeling ontwerp - maatwerk - villa
sfeer - woonkamer - styling advies
sfeer - eetkamer- advies
sfeer - entree- kleuradvies
moodboard - woonkamer- styling
kleuradvies woonkamer eetkamer- maatwerk -styling
materialen zitkamer- eetkamer - kleuren
moodboard - keuken- kleur advies
kleur advies - styling - keuken
materialen - kleuren - keuken
sfeer - styling - keuken
moodboard - bibliotheek- engels klassiek
feer - styling engelse bibliotheek
styling- materialen kleur -bibliotheek

Stylingtips van Inspirada:

    • Ga je verhuizen en vind je het lastig om de muurkleur te bepalen en maak dan gebruik van de 60-30-10 methode om een rustig kleurbeeld te maken. De hoofdkleur komt voor 60% voor, de steunkleur voor 30% en de accenten in 10%.  
    • Een grote zitkamer leent zich uitstekend voor meerdere zitgroepen. Hierdoor maak je het intiem en met een vloerkleed creëer je een eilandje waarmee je de functie kunt aangeven.