Een ontwerp dat jouw persoonlijkheid weerspiegelt…

Kinderkamer in lego thema – Indeling, styling & kleuradvies

Kleine jongens worden groot. Deze jongenskamer was hoognodig toe aan een opfrisbeurt. Dit jongetje is een grote fan van alles wat met lego te maken heeft. Het thema voor zijn nieuwe kamer was dan ook snel gevonden. De primaire kleuren van het lego speelgoed was de basis voor het kleuradvies. Signaal wit aangevuld met lego blauw is toegepast door middel van colourblocking op de lange muren.De symmetrie en rechte lijnen van het speelgoed komen terug in de vlakverdeling op de muren. De bestaande blauwe gordijnen en de vliegtuiglamp konden behouden blijven. Met behulp van muurstickers zijn de legoblokjes op de muren en kasten aangebracht. Het is een slaapkamer geworden waar volop gebouwd en gespeeld kan worden. Waar kunstwerken aan het eind van de dag een plekje kunnen krijgen, zodat hij rustig kan slapen in zijn legobed.

 

Stylingtips van Inspirada:

  • De standaard lego bouwplaten heb ik in zijn lievelingskleur goud gespoten en ingelijst in witte houten fotolijsten. Deze bouwschilderijen kunnen zo van de muur gehaald worden en gebruikt worden om op te bouwen. Na het spelen kan het nieuwe kunstwerk zo weer terug aan de muur.
  • Ben je op zoek naar inspiratie voor een themakamer? Vaak is het favoriete speelgoed een mooi uitgangspunt voor de aankleding. Door ook de kleur van het speelgoed in de kleurenpallet terug te laten komen wordt het een rustig geheel.